Productdetails

 • Bevochtiger Voor 25 Zwarte Sigaren
 • Bevochtiger Voor 25 Zwarte Sigaren

MYON

Bevochtiger Voor 25 Zwarte Sigaren

TR1862102

Shop

Dit product werdt toegevoegd aan uw wenslijst.


 • ontwerp carbonne
 • Productdetails

  De MYON Cigar Humidor is een hoogwaardig accessoire dat speciaal is ontworpen om een optimale luchtvochtigheid in uw humidor te behouden, waardoor de versheid en kwaliteit van uw sigaren wordt gegarandeerd.

   

  Hoogwaardige materialen: De MYON-luchtbevochtiger is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen, waardoor de betrouwbaarheid en levensduur worden gegarandeerd. Het kan worden gemaakt van voedselveilig plastic, acryl of metaal, waardoor het bestand is tegen corrosie en vochtschade.

   

  Efficiënt ontwerp: de luchtbevochtiger is ergonomisch ontworpen om gemakkelijk in uw humidor te passen. Door zijn compacte en discrete vorm past hij perfect in elke ruimte, terwijl hij zorgt voor een gelijkmatige vochtverdeling.

   

  Vochtigheidscontrolesysteem: De MYON-luchtbevochtiger is uitgerust met een vochtigheidscontrolesysteem dat helpt om een constant vochtigheidsniveau in de humidor te handhaven. Het kan worden uitgerust met een speciaal ontworpen bevochtigingsspons of gel om vocht op een gereguleerde manier te absorberen en af te geven, zodat uw sigaren vers en smakelijk blijven.

   

  Gebruiksgemak: De MYON luchtbevochtiger is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Het is meestal voldoende om de tank regelmatig bij te vullen met gedestilleerd water of om de luchtvochtigheid op een optimaal niveau te houden. Sommige modellen kunnen ook zijn uitgerust met een vochtigheidsindicator, zodat u eenvoudig de vochtigheidsgraad in uw humidor kunt controleren.

   

  Universele compatibiliteit: De MYON-luchtbevochtiger is compatibel met de meeste humidors die op de markt verkrijgbaar zijn, of ze nu klein, middelgroot of groot zijn. Het kan worden gebruikt in zowel houten als plastic humidors en biedt veelzijdigheid in gebruik.

   

  Kortom, de MYON Cigar Humidor is een essentieel accessoire voor elke sigarenliefhebber die de kwaliteit en versheid van zijn sigarencollectie wil behouden. Met zijn efficiënte ontwerp, gebruiksgemak en universele compatibiliteit zorgt hij voor een nauwkeurige vochtigheidsregeling in uw humidor, waardoor u elke keer weer een optimale rookervaring krijgt.

  SoortHoevHoogteLengteBreedteGewicht
  Artikel 1 9.00 28.00 20.00 2.00
  Display 0 0.00 0.00 0.00 0.00
  Karton 6 36.50 50.50 45.00 0.00
  Pallet 0 0.00 0.00 0.00 0.00
  Soort EAN
  Artikel 4014663535348
  Karton 4014663535355