Wie zijn wij ?

A.A.C. Import Export werd meer dan 40 jaar geleden opgericht als groothandel gericht om tabaksspeciaalzaken te leveren in de Nederlandse markt. Al snel werd begonnen met eigen import uit China van aanstekers en accessoires wat in 2000 resulteerde in een eigen inkoopkantoor in China. Vanaf dat moment was onze focus niet alleen meer gericht op het leveren aan de Nederlandse retail, maar ook steeds meer B2B door heel Europa.

China

Door onze sterke positie in China, met korte lijnen en de juiste contacten hebben we ons assortiment door de jaren heen uit kunnen breiden. Nog steeds zijn we de specialist in aanstekers, die we nog altijd rechtstreeks zelf importeren en vaak ook in grote aantallen voor private label klanten laten produceren. 

Hierbij zijn we een aantal jaren geleden ons assortiment ook aan gaan vullen met grinders, pijpjes en andere accessoires die erg populair zijn in de toeristische steden. Deze artikelen maken we zowel met eigen designs als op speciaal verzoek van onze klanten met eigen designs.

Wij streven ernaar een deel van het assortiment steeds weer te vernieuwen, waarbij we in de gaten houden dat ons basisassortiment altijd op voorraad is.

AAC

ASSORTIMENT

Buiten aanstekers, grinders en pijpjes biedt A.A.C Import Export een totaal assortiment waarbij ook gedacht kan worden aan benodigdheden zoals hulzen, vloei, tube machines, speelkaarten, kokers, waterpijpen, bongs en nog veel meer.

BULLDOG

Al meerdere jaren zijn wij de trotse exclusieve distributeur voor Nederland van the Bulldog Amsterdam artikelen. Dit is een compleet assortiment variërend van vloei,  aanstekers, grinders en pijpjes tot sleutelhangers en textiel.

JF MAES:

Een aantal jaar geleden hebben we ervoor gekozen onze krachten te bundelen met onze toenmalige klant en leverancier JF MAES. Dit is ook een familiebedrijf en we werkten op dat moment al meer dan 20 jaar intensief samen. Dit heeft geresulteerd in een nog completer assortiment en scherpere inkoopprijzen doordat we samen kunnen inkopen, onze distributie verloopt dan ook via het magazijn van JF Maes in België.


Hoe werken wij?

Momenteel hebben wij buiten onze website, 2 sales representatives die op afspraak bij u langs kunnen komen om product informatie te geven en indien gewenst een order op te nemen.

Pascal van Dijken pascal@aac-online.com - 0615265712
Henry Brouwer henry@aac-online.com - 0651548937

Pascal van Dijken is vooral actief in de retailmarkt en Henry Brouwer is meer gericht op de B2B en private label klanten.

Wij leveren in 85% van de gevallen binnen 24 uur na het plaatsen van de order, en anders binnen 48 uur (niet in het weekend). Onze minimale order (excl btw) is €200, anders brengen wij €8,50 porto kosten in rekening